Butiksdekor

Att inreda med stora bilder hjälper till att skapa stämning i butiken eller varuhuset. Storbilderna kan vara både kampanjanknutna eller helt enkelt bara fungera som dekoration för att skapa just den känsla som du vill ha i din butik. Vi har storbildslösningar till fönster, väggar, längs med rulltrappor eller hängandes från tak.

 

Dekor till skyltfönster

Skapa ett skyltfönster som fångar din butiks själ och kundernas blickar med våra dekorativa storbildslösningar. Inred med halvtransparenta fönstervepor som manar till nyfikenhet och framkallar en inbjudande insyn, eller smycka med självhäftande folier och plastfilm. Kanske använder du ditt skylfönster mer som ett rum? Låt skyltväggen fungera som bakgrundsdekor och pryd den med en miljöbild som samspelar med ditt skyltmaterial. Har du idéer? Berätta för oss så förverkligar vi dem.

 

Väggar

Bilder till väggar eller längs med rulltrappor installeras så att det passar butikens utseende. 

 

Bakbelysta bilder

Att jobba med bakbelysta bilder inne i butiken är ett utmärkt sätt att kommunicera kampanjer och rikta kundernas uppmärksamhet åt ett särskilt håll. Backlight-bilder som entré- eller butiksskylt är ett lysande drag då du vill synas lite extra.

 

Fasad

Addera en vepa till fasaden, och vips har du förvandlat väggen till en talför kommunikatör av ditt budskap. Vi printar, syr och monterar dina utomhusbilder till varuhus. Från en enda storbild till rikstäckande kampanjer. En permanent plats på butikens eller varuhusets fasad som byts ut med jämna mellanrum för att locka besökare. Eller så kan vi klä in hela huset för ett särskilt event eller en kampanj med stora digitalprintade vepor.